WEBSITE

 Eeb responsive website laten maken met een vaste prijs

 

Wat is uw doel en wat wilt u bereiken met uw nieuwe website?
Wij gaan u helpen.

Stap voor stap

1.
Als eerste maken we een afspraak voor een kennismaking gesprek. Dat vind ik belangrijk om te kijken of er een klik is van beide kanten.
2.
In dit gesprek gaan wij brainstormen over ideeën over het bouwen van uw website en krijgt u huiswerk mee met vragen die u moet beantwoorden zodat wij een goed beeld kunnen vormen van uw bedrijf. Aan de hand van deze vragen kunnen wij uw bedrijf analyseren en relevante informatie verkrijgen.
3.
Wij gaan aan de slag en beginnen aan een Internet Projectplan en de planning. Dit plan bevat: de doel en doelgroep,  eventueel schrijven van teksten, een fotoshoot inplannen enz.
4.
Wanneer wij alle nodige informatie hebben bemachtigd, dan beginnen wij aan het bouwen van de website.
Voor meer info lees hier.
responsive

Responsive

Tegenwoordig zit iedereen steeds meer op hun smartphone of tablet. Dus alleen een website voor de desktop is niet meer voldoende. Daarom bied ik een responsive websites aan die op elk type apparaat te bekijken is.

Doelgroep

Iedereen denkt anders. Daarom is het goed om niet alleen vanuit uw eigen schoenen uw website te bekijken, maar ook uit die van uw bezoekers. Wat zouden die opzoeken om uw dienst of product te vinden?
Dit ga ik voor u uitzoeken. Dit hoort bovendien bij het internet Projectplan.

Gebruiksvriendlijk

Toch is het handig als u zelf ook kleine aanpassingen kan maken aan uw website. Bijvoorbeeld door een nieuwe blog of tekst te plaatsen.
Hiervoor is ons systeem zo geoptimaliseerd dat u zelf eenvoudig uw website kan beheren en aanpassen.

Andere diensten

Onderhoud website

Een onderhoud aan uw website is zeker aan te raden. Het internet verandert continu en WordPress heeft heel vaak updates. U kunt dit met een gerust hart aan ons overlaten. Wij houden alle updates bij en stellen een plan op met u over welke pagina’s wij mogen onderhouden en welke u eventueel zelf wil doen.

Service

Een website onderhouden kost natuurlijk tijd, tijd die u waarschijnlijk aan iets anders wil besteden.
Daarom bied ik een maand na oplevering service aan voor al uw vragen of een jaar service zodat u niet hoeft om te kijken naar het onderhoud van uw website.

Jouw website ook goed vindbaar in google?

SEO website

Een mooie website is natuurlijk heel erg leuk, maar u hebt niks aan een website als die geen bezoekers krijgt, hier bestaat de SEO (Search Engine Optimization) voor.

Dit zorgt ervoor dat je per pagina een specifieke term in het zonnetje kan zetten.

Dit gebeurt door middel van zoekmachineoptimalisatie. Door bijvoorbeeld de juiste zoekwoorden op uw website te plaatsen, interne en externe links te plaatsen en meta beschrijvingen te schrijven. Zo kan u uw doelgroep snel benaderen.

Chat openen
1
Hallo 👋
Kunnen wij je helpen?